top of page
Viden og video 
Viden og video handler om at skabe en stærk fortælling omkring sit arrangement eller formidlingsprojekt. Den rigtige film kan være et perfekt værktøj til at skabe opmærksomhed om et event. Film skaber oplevelser og identifikation. Og en film eller et filmet live-event kan skabe debat og have et reach og en levetid langt ud over den aktuelle begivenhed. 
Hvem henvender det sig til?
Viden og Video henvender sig til institutioner, firmaer, kommuner eller andre, der har brug for at nytænke formen omkring deres kommunikation i både budskab, arrangementer og på de sociale medier.
Nye fortællinger 
Viden er på alle måde oppe i tiden. Vi lever i dag i et spændingsfelt af store mængder information og vælge, hvad der egentlig er vigtigt, at finde retning og fordybelse. Og formidling af viden sker på mange nye platforme: arrangementer, festivaler, kurser, teater/standup og alternative udgivelser. Lysten til viden skaber nye fællesskaber. Film kan forstærke og forlænge de fællesskaber.
Skræddersyet formidlingskoncept
Arrangementer er vidt forskellige i forhold til venue, publikum og form. Vi hjælper med at stille skarpt på både historien og oplægsholderen, og hvordan det kan omsættes til film. Hvad er egentlig fængende og motiverende, og hvad er et holdbart format? Laves flere film kan man med fordel tænke i genkendelige koncepter. 
Vi hjælper med manus, instruktion og står for den tekniske side af produktionen - herunder også grafik og evt musik. Og vi kan vejlede i materialets senere brug til kommunikation. Herunder tre forslag
  • Teaser   -  problemstillingen forklaret på 90 sekunder, evt fortalt gennem et masterinterview med en dynamisk og genkendelig ramme  Oplæg til selve arrangementet og emnet.
  • Portræt - mennesket bag; motivation og arbejdsfelt fortalt autentisk og poetisk. En film, der tager en personlig vinkel og lader os komme ind i motorrummet for både emne, arbejdsmetoder og relevans. 
  • Eventfilm - oplægget/indslaget filmet live + evt publikum og stemning. Dette er et format, der 1:1 kan formidle arrangementet som f.eks TED-talk.
Hvorfor os?
Vi er gode til at bygge bro imellem dem, der ved noget, og dem der har brug for at vide. Vi tror på, at engagement opstår gennem den godt fortalte historie, og at vi kan hjælpe med at tilføre formidlingen fascination, oplevelse og tilgængelighed.
 
Viden og video er et partnerskab mellem kulturkonsulent og ekstern lektor i performance design (RUC) Karin Gottlieb/KALIEBER og Anders Graver/Humbug Film. Karin har stået bag både store og nyskabende live-events. Herunder i Roskilde Festival, DAC, Zetland og Golden Days regi. Anders er både geograf og filmmand, og har lang erfaring i at "oversætte" forskere og deres historier til et kort filmformat.
 
Kontakt 
Karin +45 30272554  Anders + 45 26424177
 
 

Alle billeder// Anders Graver

bottom of page